#35 Šta ne smeš da propustiš ovog maja

Iako je pred nama kišan maj, mi ti nudimo par opcija šta da vidiš ili posetiš tokom ovog meseca. Ne očajavaj, jer neke preporuke su i za one koji su antisocijalni.

#1 Vrteška- Internacionalni pivski festival

(Tanja Rakita)

Pivski festival koji će se održati u Beogradu (Samo Pivo Pub u Balkanskoj 13) tokom 10. i 11. maja. Tokom dva festivalska dana biće predstavljene najkvalitetnije pivare sa svih kontinenata, kao i novi recepti, kraft piva i male pivare koje volite. Uz ovo ćete moći da uživate i u hrani i muzici. Vrhunski događaj, požurite da kupite karte ako već niste!

#2 Radionica Sales Performance Metrics

Jelena Joksimović

Kao jedna od osnivačica startapa Uradi-zaradi, održaću radionicu 16. maja od 18h u In Centru na temu ”Sales Performance Metrics”. Teme kojima ću se bavitii su: kako postaviti relevantne metrike u okviru prodajnog tima, kako na osnovu rezultata unapređivati procese u timu i prodajne kanale da bi se dostigli drugi ciljevi biznisa. Takođe, kakvu ulogu ima Customer Relations Management sistem i kako postaviti Retention program. Svi ste pozvani i radujem se druženju.

#3 Finale Serije Game of Thrones

(Aleksandra Marković)

Ono što ovog meseca nikako ne smete propustiti jeste kraj legendarne serije Game of thrones koji će biti 20. maja po našem vremenu. Fantastika koju ste pratili prethodnih osam godina će konačno dobiti rasplet za dve nedelje. Ja jedva čekam da vidim ko će preživeti, a deluje mi da na kraju tron uopšte neće ni biti poenta serije.

#4 Sam Paganini u okviru Topljenje Open Air festivala

(Stefan Kuljanin)

U Beogradu će, u okviru Open Air festivala Topljenje, 31. maja gostovati čuveni svetski tehno producent. Ja idem po preporuci mog društva i nadam se super žurci a i lepom vremenu.

#5 Izložba ”Kraj Velikog rata 1917-1918”

(Dragana Jovčić)

Ako volite istoriju, ovog maja nemojte nikako propustiti izložbu ”Kraj Velikog rata” u Istorijskom muzeju Srbije, povodom stogodišnjice od kraja Prvog svetskog rata. Možete videti autentične fotografije i dokumente iz rata, a takođe ćete moći da uz scenografiju, originalne predmete, narative i virtuelnu realnost osetite delić atmosfere iz ovog perioda.

#6 Noć muzeja

( Dušan Cemović)

16. Noć muzeja će se odigrati 18.maja od 16 do 24h u 43 grada širom Srbije. Veoma se radujem ovom događaju i ne propuštam ga već par godina unazad.

Ukoliko želiš da se više vremena posvetiš sebi, imaj na umu da ti Uradi-zaradi može takođe pomoći! Angažuj pouzdanu i pedantnu osobu za mesečno čišćenje stana i rastereti se.

Postavi komentar