Niko se nije prijavio na tvoj zadatak? Evo šta da uradiš!

Postavio si zadatak, ali se niko nije prijavio posle nekog vremena. Ne brini, to se dešava svakodnevno, a evo šta možeš da uradiš da promeniš situaciju.

Najpre, možeš pogledati 

OVAJ TEKST 

u kome odgovaramo na pitanje ZAŠTO se možda niko nije prijavio (12 mogućih razloga). Dakle, u tom tekstu možeš, kroz šaljive primere sa platforme, videti 12 razloga da se niko ne prijavi za neki zadatak i uz svaki razlog je navedena i smernica/savet šta da sledeći put uradiš drugačije da pospešiš prijave.

A ono što je naš top savet da uradiš je…

Možda zvuči prejednostavno, ali zaista je tako.

Ako ti se niko nije prijavio na zadatak, naš glavni savet jeste da postaviš zadatak ponovo. ZAŠTO?

Zato što kada neko postavi novi zadatak, svim našim odobrenim saradnicima stigne poruka u inbox maila da je stigao novi zadatak, lokacija i tip zadatka (standardica, generalka,…)

 

Može da se desi da nekome ko je zapravo dobar kandidat za tvoj zadatak,

ta poruka promakne ili baš tada ima nešto isplanirano u vreme tvog termina ili čeka na potvrdu od drugog klijenta, i onda se nikad i ne prijavi. Sledeći put kad mu se oslobode termini, kandidat najčešće čeka nove oglase da se prijavi.

Kada postaviš ponovo zadatak, zadatak stigne svima u inbox ponovo i to povećava šanse da prava osoba vidi tvoj oglas i da se prijavi.

Uskoro i dugme preko koga ćeš automatski duplirati zadatak!

 

Za sve vas koji želite da nas poslušate i kada vam se niko ne prijavi da napravite novi zadatak uskoro olakšavamo drastično taj posao.

U procesu je implementacija dugmeta pomoću kojeg ćete samo jednim klikom duplirati sve informacije sa svog zadatka, samo ćete promeniti datum i imati mogućnost da automatski postavite isti zadatak.

Takođe ova opcija je pomoći i vama koji želite s vremena na vreme da postavite isti oglas, recimo generalku i da ne unosite sve informacije ponovo. Znamo da je to dosadan i mukotrpan posao i želimo to što pre da ti olakšamo! Jedva čekamo to dugme, a čim ono stigne, bićeš obavešten putem naših društvenih mreža i maila.

Dodatni (bonus, plus,…) savet ako ti se niko nije prijavio

Proveri koliko su komplikovani zahtevi u zadatku koji si naveo. Pokušaj da budeš realan kada postavljaš zahteve. Razmisli kada bi ti čistio tu istu kuću prvi put u životu, koliko bi ti trebalo vremena, kada bi radio na način da te neko posle toga ocenjuje. I onda postavi zahteve. Ukoliko kandidat misli da neće uspeti da bude na visni zadatka, jer je zahtev preopširan, a vreme za dati zadatak nedovoljno, neće se prijaviti da ne bi rizikovao reputaciju na sajtu. Da bi smanjio taj rizik, najbolje je da smanjiš zahteve u startu, a da kada dobiješ kandidate iskomuniciraš šta bi sve trebalo da se uradi i u skladu sa vremenom, dakle u zdravoj, dvosmernoj komunikaciji i dogovoru.

Želiš sada da postaviš ponovo zadatak i potražiš nove kandidate?

EVO LINKA! 

Srećno! Tu smo da te podržimo odgovorom na sva tvoja pitanja, piši nam u komentaru ili na contact@uradi-zaradi.rs.

Lep dan, sedmicu, mesec i godinu želi ti Uradi-zaradi TIM!

Komentari

 • Biljana

  15/06/2021

  Postovani, interesuje me da li pokrivate i teritoriju Novog Sada?

  reply
 • Sofija

  15/06/2022

  Poštovani,
  Kada se kandidat prijavi za zadatak, koji je moj sledeći korak?
  Hvala unapred,
  Sofija

  reply
  • Dragana Jovcic

   15/06/2022

   Poštovana Sofija,

   Nakon prijave kandidata,kliknete na Prijavljene kandidate i tu pregledate profile prijavljenih saradnika i kliknete na dugme Izaberi na profilu i tako birate kandidata.  Nakon toga vam se otvori chat da iskomunicirate i potvrdite sve. Kada odradite taj deo, ispod chata imate da kliknete na dugme da ste se dogovorili i kada vam stigne obaveštenje za plaćanje,imate tu dugme Izvrši plaćanje najkasnije dan pre datuma rada.Sve ovo možete odraditi na samo sajtu, ulogujete se i onda možete ove korake odraditi.Za sva dodatna pitanja , stojimo na raspolaganju.
   Srdačan pozdrav,
   Uradi-zaradi tim

   reply

Postavi komentar