Razvijaj svoj biznis u Startup centru

Imate odličnu ideju, ali vam nedostaje znanje da pokrenete svoju kompaniju? Besplatan mentorski program Startup centra je vaša prilika!

Startup centar je inkubator za timove u početnoj fazi razvoja biznis ideje i pokretanja tehnoloških startapa. Izabrani timovi učestvuju u 12-to nedeljnom programu sa velikom mrežom iskusnih mentora i predavača, prilagođenih radionica i treninga, kao i upoznavanja potencijalnih investitora, a sve to u moderno opremljenom prostoru na Ekonomskom fakultetu.

Do 10. septembra 2018. godine otvorene su prijave za treću generaciju. Može biti primljeno do četiri tima koja žele da razviju svoj proizvod/uslugu na globalnom tržištu primenjujući neke od tehnologija (Blockchain, IoT, VR, AI, Machine Learning, Big Data, Internet security,…), a koje remete postojeće biznise.

Uz podršku mentora iz startup zajednice i kompanije “MVP Workshop” razvija se minimalni proizvod, istražuje tržište, potencijalni kupci, konkurencija, i prave strategije izlaska na tržište.

Učešće u programu je besplatno, a startapi takođe zadržavaju 100% kapitala u svojoj kompaniji. Program je do sada prošlo 7 timova i skoro 30 polaznika, a šta su bile njihove ideje možete videti u našem Alumni odeljku.

Uradi-zaradi u Startup Centru

I mi smo bili deo Startup Centra i svi vi, naši dragi, mogli ste videti koliko smo napredovali u proteklih par meseci. To se vidi po većem broju zadataka, raznovrsnijoj ponudi, boljoj komunikaciji sa vama, a finalizovalo se i proširenjem našeg tima. Bilo nas je četvoro, a sada nas je duplo više – osam. Kako nam je bilo tamo, može se videti i na slikama. Pozivamo vas da se prijavite ukoliko ste oduvek sanjali da imate svoj biznis, sve je besplatno i uz mentorsku podršku isprobajte ovaj program. I naravno, javite nam utiske.

Postavi komentar