. Svi Moji zadaci – sekcija na tvom profilu

U pitanju je jednostavan proces popunjavanja odeljka na tvom profilu koji će ti oduzeti maksimalno 2 minuta po zadatku. Tu se nalaze svi poslovi koje si obavljao/la i neophodno je napisati datum kada si radio/la kao i iznos koji si ostvario/la.

Ispod se nalazi video koji prati korake za popunjavanje:

Kako to olakšava rad preko Uradi-Zaradi?

  • Lakše praćenje zadataka koje si obavio/la. Svi zadaci za koje si izabran/a nalaziće se na tvom profilu. 
  • Nema potrebe za mesečnim popunjavanjem forme putem mejla. Stariji korisnici su bolje upoznati sa ovim korakom i znaju koliko je to problema i zabuna pravilo.
  • Možeš da vodiš evidenciju zadataka preko profila. Zbog njihovog prikaza možeš izvući pouku ili zaključak o svojim zadacima poput “koliko sam zadataka obavio/la preko Uradi-Zaradi, kakav tip poslova sam obavio/la, kolika mi je mesečna zarada itd.”

Koje su obaveze koje ova novina donosi i kako se to odnosi na tebe?

Od tebe se zahteva da nakon obavljenog zadatka upišeš iznos koju si ostvario/la na tom zadatku kao i datum kada si obavio/la zadatak. Tvoja odgovornost i obaveza je da ažurno popunjavaš ovaj odeljak.

Zanima nas tvoje mišljenje

Na kraju bismo želeli da čujemo tvoje sugestije, komentare koji se tiču ove promene kao i ostalih stvari koji se nalaze trenutno na platformi. Koje su buduće opcije i funkcije koje bi voleo/la da vidiš na vašim profilima i na našoj platformi? Otvoreni smo za sve komentare i sugestije koje možeš imati.