Vaskršnja dekoracija

Vaskrs ove godine slavimo u malo drugačijim okolnostima, bez velikih okupljanja sa rodbinom i prijateljima. Ipak, to ne znači da ne možemo proslaviti ovaj veliki praznik sa svojim ukućanima, uživati u njemu i radovati se. Ono što nam može pomoći da osetimo praznični duh je sigurno dekoracija. Ako nisi već počeo sa pripremama vreme je!

 

Mi smo istraživali i prenosimo ti super ideje za dekoraciju Vaskršnje trpeze. Ideje su u slikama, a evo par dodatnih saveta koji ti mogu koristiti: ⤵

📌 boje – igraj se sa bojama, nek tvoja trpeza bude vesela, koristi šarene boje, uklapaj drugačije, možeš kupiti salevete različitih boja i na svakom tanjiru staviti drugačiju, ako imaš decu ovo će njima posebno biti interesantno.

📌 cveće – proleće je došlo, unesi živosti u svoj dom! Kupi cveće smelih boja, stavi ga na sredinu stola ili ‘pak razdeli stabiljke i stavi ih u tegle pa neka budu na svakom delu stola.

📌 voće – ovo je još jedna super ideja za ukrašavanje. Jednostavno seci plodove voća cik-cak, a ne ravno. Stavi to u posudu i dodaj neki cvet ili grančicu. Ne samo da će služiti dekorativnoj svrsi već će se i brzo pojesti.

📌 slatkiši – šarenim bombonama ili čokoladnim zekama napuni čistu teglu bez nalepnice do pola, a gornji deo tegle oslikaj lakom.

📌 crtajte – iako je većina ideja za dekoraciju jako povoljna, postoji i potpuno besplatna varijanta. Nacrtaj na kartonu ili debljem papiru jaja, oboj ih onda ih zalepi na tanku granu, a između svakoj zalepi neku veselu poruku i postavi na vidno mesto u kući. 

📌 figurice – u marketima se ovih dana prodaju razne dekorativne figurice sa Vaskršnjim motivima i jako su povoljne. Uzmi figure zeke, pileta i drugih životinjica i stavi svima na tanjir uz šareno jaje i poruku koja će izmamiti osmeh.

A evo još nekih ideja za dekoraciju trpeze:

🛍 Kako bi tvoja trpeza u nedelju zablistala, potrebno je nabaviti toliko toga, a gužve u maretima su ogromne i nabavka je postala jako naporan posao. Zato smo mi tu da ti olakšamo.

Ukoliko ti je potrebna pomoć oko nabavke u marketu/apoteci, Uradi – zaradi je tu za tebe, da te poveže sa pouzdanom i zdravom osobom iz tvoje okoline i to besplatno. Možeš poručiti uslugu nabavke iz marketa/apoteke ili šetanje psa. Poruči ovde https://uradi-zaradi.rs/samoizolacija-vasa-briga-nasili pozovi naš call-centar na 0631321233 radnim danom od 9 do 17h.

Postavi komentar