Novosti & pogodnosti koje je Uradi-zaradi pripremio u 2019. godini

Dragi naši,

 

U ime tima želimo da se zahvalimo svima koji su bili sa nama u toku protekle godine.

Za Uradi-zaradi ona je bila jako produktivna, broj novih klijenata porastao je za čak 300%.

Želimo takođe da se zahvalimo na poverenju koje ste nam pružili.

Pozitivni  komenatri nas svaki dan pokreću. Govore nam da idemo napred – zbog vas kojima ova usluga pomaže, a svakodnevni život čini lakšim i jednostavnijim.

Naš cilj je da sugrađanima omogućimo pomoć u kući, da ona bude dostupna, kvalitetna, jednostavna za korišćenje i poručivanje.

Šta su naši planovi za 2019?

U 2019oj slede mnogi noviteti za Uradi-zaradi. Već dve godine svakodnevno radimo sa vama. U radu smo se trudili da iz vašeg iskustva učimo što je više moguće o potrebama koje ste imali i iz toga odlučimo šta će nam biti fokus.

Fokus na čišćenje & peglanje

Saznali smo da vam je najviše potrebna pomoć u kući – čišćenje i peglanje, tako da ćemo se u početku godine fokusirati samo na te poslove. U skladu sa ovim, u planu je i promena imena, računamo na vaše predloge 😉

Čišćenje& peglanje (1)

Edukacija izvršilaca

Ono najvažnije jeste da su izvršioci koji vam pomažu u kući pouzdani, brzi i ljubazni. Zbog toga, pored detaljne selekcije koju imamo, u 2019oj godini počinjemo i sa Uradi-zaradi akademijom. Ona će naše izvršioce obučiti kompletno, kako bi mogli što kvalitetnije i efikasnije da odgovore na sve vaše potrebe. Oni će imati priliku da uče o dobroj komunikaciji sa vama, primerima dobre prakse u radu i ponašanju, kao i savetima koje mogu da vam pruže kao dodatni doprinos vašem domu.

4

Online plaćanje

Još jedan novitet je online plaćanje koje će omogućiti da se celokupna usluga plati putem kartice. Na taj način ćemo obezbediti sigurnu i uvremenjenu isplatu našim izvršiocima, dok klijentima pružamo šansu da se opuste i ne razmišljaju o plaćanju po završetku posla.

5

Mesečni paketi

Takođe, u 2019. godini fokus će biti na dugoročnim paketima usluga. Moći ćete lakše da planirate svoj kućni budžet, kao i dan u nedelji u kome možete da očekujete da usluga bude dostavljena a kuća zablista.

Više o paketima saznajte OVDE.

Sve u svemu – jako uzbudljiva godina je pred nama, sa mnogo promena! Nadamo se i očekujemo da će promene biti nešto što će naš servis učiniti kvalitetnim, cenovno dostupnim i dugoročno održivim.

SREĆNA NOVA GODINA!!!

Uradi-zaradi Tim 🙂

unnamed

Postavi komentar