Moja Uradi-zaradi priča – Tijana Sekulov

Zdravo, Ja sam Tijana.

Opisaću moje iskustvo iz ugla jednog studenta kome je bila potrebna dodatna zarada.

Na sajt Uradi – zaradi sam slučajno naletela, dok sam bila u fazi promene posla. 🔎

U tom periodu sam upisala 4. godinu studija i više mi nije odgovaralo da imam full time posao niti sedeći tip posla, odnosno posao za kompjuterom jer sam već provodila previše vremena za radnim stolom zbog obaveza vezanih za fakultet pa je fokus u potrazi bio na tome da budem fizički aktivnija i da mogu da odmorim mozak.

Ispostavilo se da je Uradi – zaradi tačno ono što mi je trebalo u tom trenutku. ✅

Uradi – zaradi mi se činio idealnim u smislu fleksibilnosti jer sam se prijavljivala na zadatke zavisno od svog slobodnog vremena.

Pri registraciji sam se odlučila za poslove:

  • kuvanja, s obzirom da od malena obožavam da kuvam i mesim, 🍲 🥐
  • čuvanja dece 👶
  • čišćenja. 🧹

Pristup poslu mi je bio takav da svaki zadatak obavljam kao da radim za sebe što je rezultiralo mnoštvom pozitivnih ocena i preporuka. Posao je išao uzlaznom putanjom i bila sam jako zadovoljna.

Platformu bih najpre preporučila studentima jer se u mom slučaju pokazala znatno bolja varijanta, naspram omladinskih zadruga pošto je komunikacija sa timom korektna, zarada bolja, nije se dešavalo da mi zarada bude zakinuta ili neisplaćena, kao i svima onima kojima je potreban dopunski ili povremeni posao sa kliznim radnim vremenom.

Danas je teško naći posao koji ne zahteva potpunu posvećenost i poprilično je zahtevno biti na dva fronta, kao u mom slučaju – uklopiti posao i fakultet. Ali ova sjajna platforma je imala to na umu i jako sam zadovoljna što sam deo nje.

Prijavite se, postanite i vi deo tima jer ne gubite ništa a prednosti su brojne.

Postavi komentar