#41 Gde se najbolje najesti!!!

Lepo vreme je pred nama, zašto ne iskoristiti priliku i prošetati gradom? Nakon šetnje potrošićeš znatan broj kalorija, a njih treba nadoknaditi. Samo za tebe smo izdvojili mesta na kojima članovi Uradi-zaradi tima vole da idu na klopu.

Želiš da uživaš u lepim danima i da provodiš više vremena sa tebi dragim osobama ali zbog obaveza u kući nemaš vremena? Mi smo tu za tebe. PORUČI neki od naših paketa za održavanje domaćinstva i prepusti sve nama.

#1 Boutique, isključivo na Trgu Republike

(Jelena Joksimović)

Boutique na Trgu Republike – ovo mesto je pomalo izvikano ali ja ga obožavam! Sendviči i tortilje su im preukusne, super se najedeš za oko 500 rsd, unutra je udobno i prijatno za sedenje i uvek nekako usput.

#2 Marukoshi 

(Tanja Rakita)

Japanska hrana – a nije suši 🙂 odlični su! Sva jela koja sam probala su bila pun pogodak. Verujem da je veoma teško prevariti se prilikom izbora. Jedino što ima mnogo jela pa mi uvek treba 100 godina dok se odlučim! Dezerti su im takodje preukusni, ali mi retko ostane mesta za isti, pošto su porcije jela ogromne 🙈 Najbolje je ako ga podeliš a nekim 🙂.

#3 Palačinkarnica Amigo

(Dragana Jovčić)

Amigo je najbolje mesto za palačinke. Radnici su uvek prijatni brzi i efikasni. Volim to što su im palačinke tanke, da ne kažem prozirne. Za mene je to veliki plus, a količinu voća koju mi stave u palačinku se meri kilogramima.

(Stefan Kuljanin)

Njihov slogan “Mesto gde žive krofne” je, što se mene tiče, potpuno opravdan! Kod njih možete da nađete preko 50 različitih vrsta krofni, a najbolja je stvar što sve prave od početka, odnosno ne kupuju gotove smese. Ukus testa me podseća na bakinu kuhinju, a lepa kutija u koju ih pakuju je savršena za bumerang na Instagramu.

(Marija Djordjević)

Pab kod Poštanske štedionice – preporučujem da odeš sa još jednom osobom i uzmete obrok za dvoje u okviru kojeg dobijate dva hamburgera,punjenu tortilju, pomfrit i nekoliko različitih umaka. Takođe svako veče imaju svirke bendova pa je uvek dobra kombinacija pojesti nešto lepo i slasno, a posle ostati i uživati u muzici.

#6 Pink

(Dušan Cemović)

Mesto gde svake godine obeležavam godišnjicu sa društvom iz srednje škole. Cene nisu visoke, porcije su pre…pre…prevelike, a većina stvari je ukusna i dobra. Restoran je opšte poznat u tom delu Beograda pa je uglavnom skoro popunjen. Dosta ljudi dolazi posle posla na ručak, što atmosferu čini opuštenijom nego što smo navikli po restoranima.

Želiš da uživaš u lepim danima i da provodiš više vremena sa tebi dragim osobama ali zbog obaveza u kući nemaš vremena? Mi smo tu za tebe PORUČI neki od naših paketa za održavanje domaćinstva i prepusti sve nama.

Postavi komentar