Uradi-zaradi u akciji Samoizolacija vaša – briga naša

Dragi naši,

Usled pandemije korona virusa, koja nas je sve dočekala pomalo nespremne, Uradi-zaradi želi da podeli sa vama nekoliko informacija, obaveštenja i da odgovori na sva vaša pitanja vezana za našu dalju saradnju.

 

#1 Obustava promocije usluga čišćenja

Zbog prirode usluge koja je u našem fokusu, čišćenja i peglanja, koja se obavlja unutar domova naših korisnika, Uradi-zaradi će prestati sa svim promocijama i daljim reklamama prolećnih generalki i paketa, u periodu vanrednog stanja i opasnosti širenja virusa.
Usluga će se pružati i dalje svim korisnicima kojima je potrebna, ukoliko se i izabrani saradnik slaže da uslugu pruža i dalje, što može da bude promenljivo iz dana u dan, tako da sve vas molimo za strpljenje i razumevanje.

 

#2 Izvršilac sa tvoje lokacije

Svima vama kojima je usluga i dalje potrebna, a vaš saradnik živi na drugoj lokaciji, preporučujemo da nam se javite da vas povežemo sa saradnikom koji je sa vaše lokacije i koji će u ovom periodu da obavlja uslugu bez potrebe korišćenja javnog prevoza.

 

#3 Mere zaštite za vreme pružanja usluge čišćenja

Od ponedeljka do danas obavili smo telefonske razgovore sa svim našim saradnicima, oni nas na dnevnom nivou obaveštavaju o svom zdravstvenom stanju.
Ukoliko imate zakazan termin čišćenja u periodu pandemije korona virusa, mere zaštite koje možete preduzeti jesu da ne dolazite u kontakt sa saradnikom, da ste za vreme čišćenja ili na terasi ili u drugoj sobi. Nakon čišćenja ostavite sve prozore otvorene pola sata, kako bi se vaš stan provetrio. Naši saradnici su takođe preduzeli sve mere da se što manje kreću po gradu, kao i da se i sami pridržavaju svih neophodnih mera zaštite sebe i drugih.

 

#4 Ukoliko ste platili termine koje ste odlučili da odložite dok se pandemija ne završi:

Ne brinite, mi vodimo detaljnu bazu svih zakazanih paketa i njihovih statusa, kao i saradnici, a predlažemo i vama da zapišete gde smo stali, kako biste iskoristili sve plaćene termine čim se javi za to pravi trenutak.

#5 Samoizolacija vaša – briga naša

Uradi-zaradi kreće u akciju pomoći svim sugrađanima kojima je propisan karantin kao obaveza, kao i svima koji imaju slabiji imuni sistem, roditeljima koji zbog dece ne mogu da izlaze napolje, kao i svima koji kretanjem ne žele da ugroze druge ljude.

Uradi-zaradi predložio je Vladi Republike Srbije projekat Samoizolacija vaša – briga naša, platformu i call-centar koja omogućavaju građanima u samoizolaciji da lako poruče kupovinu, nabavku lekova i šetanje psa i dobiju zdravu i obučenu osobu iz najbliže okoline koja će na bazi bakšiša da to uradi za njih (to znači da je usluga besplatna, ali da građani imaju pravo da ostavljaju bakšiš svom #heroju).

Dakle, svako jutro do 9h primaće se zahtevi građana, koji će se onda preraspoređivati tako da naši saradnici, koji su prošli obuku i sa obezbeđenom opremom, što efikasnije i na bezbedan način, na svojoj lokaciji priteknu u pomoć svima koji uslugu poruče.

Ukoliko državni organi izglasaju da nam odobravaju projekat i omoguće nam da nabavimo svu potrebnu opremu i video obuku bezbednosti za prvih 100 saradnika, ova usluga će startovati kroz nekoliko dana.

 

Obaveštavamo vas čim startujemo, a u međuvremenu…

…ukoliko je vama ili nekom vašem potrebna dostava iz marketa ili apoteke, ili šetanje ljubimca, ne zaboravite da možete da nam se javite i u najkraćem roku ćemo vas, kao i do sada, povezati sa osobom iz vaše najbliže okoline. Cena po kojoj naši izvršioci obavljaju svaku od navedenih usluga je 200rsd, a Uradi-zaradi se odriče komercijalizacije, tako da će provizija za naš rad u ovim kategorijama biti 0rsd u toku trajanja vanrednog stanja.

Možete se javiti na 063 132 1233 (radnim danima od 9 do 17h), na email contact@uradi-zardi.rs (24/7) ili poručiti uslugu na našem website-u www.uradi-zaradi.rs (24/7)

Komentari

Postavi komentar