#45 Zanimljive ‘nepoznate’ prodavnice u Beogradu

Ćaos! Kao što znaš, naš tim svakog petka deli sa tobom predloge na razne teme iz svakodnevnog života sa ciljem da ti uštedi vreme.

Znaš li onaj osećaj kada se zapitaš gde ići u šoping?
Ove nedelje je ekipa Uradi-zaradi pronašla nekoliko kvartova u kojima možeš odlično da pazariš i pronađeš razne, neobične stvari.

Ako nemaš vremena za šoping, jer moraš da juriš kući da čistiš i peglaš, Uradi-zaradi ti može pomoći. Bukiraj paket mesečnog sređivanja kuće i opusti se.

1# Požeška kao veliko iznenađenje

Predložila: Jelena Joksimović

Kad sam se doselila na Banovo brdo fascinirao me je broj butika i prodavnica u kojima bukvalno imaš sve. Ne kažu bez razloga da, kada si na Brdu, nema potrebe da ideš u grad. Butici u Požeškoj ulici su fenomenalni a možda niste znali da ima i nekoliko tržnih centara, 2 second hand-a i 10-ak prodavnica obuće i donjeg veša. Omiljena prodavnica mi je @fratelli babb i tu često kupujem obuću. Obavezno poseti Požešku ako želiš da kupiš neki drugačiji komad gardarobe.

PhotoEditor_20190725_112112232

#2 Dalje od gužve u centru grada

Predložila: Marija Djordjević

Kada živiš na Kanarevom brdu uživaš u prirodi i šetnji bez sudaranja sa drugim ljudima. 🙂 Pomisao da treba otići do centra, u kupovinu, mi stvara nervozu. Kako bih istu izbegla rešila sam da pronađem nešto bliže. U kneza Višeslava 142 postoji par butika odeće (kako za odrasle, tako i za decu) koji su mi izmamili osmeh na licu. Moja preporuka je @butik_olja_ koji u svom asortimanu ima pregršt divnih, letnjih haljinica.

Capture

#3 Čumićevo sokače – Belgrade design district

Predložila: Tanja Rakita

Čumićevo sokače – Belgrade design district – iako u centru, za ovu uličicu ne znaju svi. 🙂 U Čumiću možeš naći galerije, butike sa odećom domaćih dizajnera, prodavnicu ploča, knjiga, začina, prirodne kozmetike… Izgleda da je popularniji među turistima nego Beograđanima, jer se smatra hidden gem-om. Svakako, ukoliko nisi bio/la, ovo je super mesto za šoping!

9-bk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWldFN01EQV8vYTc1YTUxMmJjYTUyMTQwYmQyNDkyYWY2NWM0ZjFhYjkuanBlZ5GTAs0CngCBAAE

4# Osećaj se dobro u svojoj koži

Predložila: Dragana Jovčić

Kada je odeća u pitanju, meni je najbitnije da se osećam udobno i lepo u onome što nosim. Volim ležernije stvari, a to uvek nađem u Bulevaru Kralja Aleksandra u butiku “Pro piu grande” @pro_piu_grande. Stvari su pamučne, udobne i neki kažu “neuništive” jer dugo traju!

#5 Najvažnija stvar na haljini je žena koja je u njoj

Predložila: Danica Vukojičić 

Posebne prilike zahtevaju da se stajlingu posveti više paznje, a u butiku “Višnja” sam pronašla dobro rešenje kada sam u nedoumici oko istog. Ovde se pored elegantnih odevnih kombinacija može naći i garderoba za svaki dan, za sportsku varijantu, kao i ženska obuća za svačiji ukus. Butik “Višnja” se za sada nalazi na samo jednoj lokaciji – u Ulofa Palmea 5., u Mirijevu, ali vredi ga posetiti.

#6 Jedno dobro mesto sa farmerkama

Predložio: Stefan Kuljanin 

Jedno dobro mesto za kupovinu je kod Omladinskog stadiona, prolaz izmeđju okretnice tramvaja i okretnice autobusa. Tu imaju dve radnje sa farmerkama i trenerkama nižih cena ali dobrog kvaliteta.

Ako nemaš vremena za šoping, jer moraš da juriš kući da čistiš i peglaš, Uradi-zaradi ti može pomoći. Bukiraj paket mesečnog sređivanja kuće i opusti se.

Postavi komentar