#44 Iskopiraj influensera i lako se obuci za posao

Ćaos! Kao što znaš, naš tim svakog petka deli sa tobom predloge na razne teme iz svakodnevnog života sa ciljem da ti uštedi vreme.

Ove nedelje smo razmišljali o tome koliko je teško svaki dan smisliti šta obući na posao a da smo u korak sa modom. Odlučili smo da na instagramu pronadjemo influensere čiji modni stil nam se dopada i da izaberemo one stajlinge koji su lepi, a jednostavni za kombinovanje i da ih iskopiramo. Pa evo kako je to izgledalo:

#1 Business casual u stilu Branislave Antović 

Predložila Dragana Jovčić

Naša koleginica Dragana odmah je znala čiji stil želi da iskopira, a to je divna Branislava Antović, blogerka i naša #modernaposlovnauspešna. Dragana je izabrala ovaj business casual stil koji odgovara svakodnevnim poslovnim aktivnostima. Dobar je i kada znate da ćete celi dan provesti u kancelariji kao i kada imate dosta poslovnih sastanaka.

Original
Naša verzija

#2 Kombinezon i visoke platforme u stilu Tatjane Jovanović 

Predložila Jelena Joksimović

Ako nemaš vremena da kombinuješ odeću najjednostavnije ti je da u svom ormaru imaš kombinezon – jednostavno a savršeno za posao.

Original
Naša verzija

#3 Polo majica i farmerke u stilu Malikarakurt

Jednostavan, klasičan i udoban stil koji je uvek u modi. Ovog modnog infuensera smo iskopirali kao savršen business casual muški stil.

Original
Naša verzija

#4 Karirana košulja oko struka u stilu Vladimira Rape

Predložio Stefan Kuljanin

Naš marketing asistent Stefan izabrao je stil koji deuje skroz jednostavno, ali koji uvek možeš da začiniš detaljima kao što su kačket i karirana košulja oko struka. Interesantno, zar ne?

Original
Naša verzija

#5 Bela košulja u stilu Nadje Stanojević

Predložila Marija Djordjević

Bela košulja i vrećaste pantalone. Sada je to u modi, a navlači se za 3 sekunde. Uvek ih imaj spremne i kada te mrzi da razmišljaš ujutru, sa ovom kombinacijom nećeš promašiti sigurno.

Original
Naša verzija

Naša ideja je da se što lakše obučemo za posao. Toliko je obaveza, a premalo vremena. Uradi-zaradi otišao je i korak dalje i obezbedio pouzdane ljude koji mogu kada god ti to zatreba da ti popeglaju stvari za posao i slože ormar. Angažuj profesionalca i totalno prestani da gubiš vreme i živce na razmišljanju: ŠTA SUTRA DA OBUČEM!!!???

Postavi komentar