#38 Čemu se raduješ ovog vikenda?

Još jedan vikend stiže, da li već imaš neke planove ili ćeš ga samo preležati? Pročitaj kako naš tim provodi prve junske dane.

#1 Gotov fakultet

Stefan Kuljanin

Odmaranje i alkohol su dve stvari kojim planiram da se pozabavim. 🙂  Predavanja na fakultetu se završavaju, a od ponedeljka počinje ispitni rok, tako da je ovo poslednji vikend pre bitke za Mordor, Tolkinovski rečeno.

#2 Novine i čaj

Marija Đorđević

Naporna radna nedelja je za mnom! Listanje novina na terasi, uz šolju omiljenog čaja i muziku je subotnji ritual kojm punim baterije i redovno mu se radujem.

#3 Frizer i porodični ručak

Jelena Tomić

Ovaj vikend imam lični top osam: 1. Pravljenje omiljenog kolača 2. Druženje se sa dragim ljudima 3. Gledanje dobrog filma 4. Odlazak kod frizera 5. Ispijanje jutarnje kafe u trajanju od sat vremena  6. Porodični ručak 7. Buđenje bez alarma 8. Internet istraživanje o oblastima koje me zanimaju 🙂

#4 Šta je to vikend?

Tanja Rakita

U narednom periodu me čeka dosta učenja, tako da se tom delu baš i ne radujem. Međutim, vikend donosi duže spavanje – što mi je trenutno najveće zadovoljstvo!

#5 Kreće sezona rođendana

Dušan Cemović

Počinju rođendani u mom društvu! Sa njima obično ide i lepo vreme, ali ove godine nam nije baš po volji. U svakom slučaju, to nam ne daje opravdanje da se ne zabavljamo i tokom kišnih dana.

#6 Druženje sa kućnim ljubimcima

Dragana Jovčić

Rešila sam da se posvetim čitanju knjige koju sam davno započela! Uz knjigu ću se družiti sa svojim papagajima. Takođe ću se pripremiti za poslovne sastanke koje imam sledeće nedelje, tako da se radni tempo nastavlja!

#7 Planovi, strategije i provod

Jelena Joksimović

Moram priznati da sam potpuno isplanirala nadolazeću subotu i jedva čekam da krene! Moji planovi su sledeći – ujutru idem na trening, pa nakon toga želim da uradim nešto što već duže vreme ne stižem, a to je da konačno napravim prodajnu strategiju za jedan novi projekat kojim se bavim. Ako to prođe uspešno, uveče ću najverovatnije izaći u grad sa prijateljima, čemu se naročito radujem. 🙂

#8 Netflix i čil

Aleksandra Marković

Deluje mi kao da sam vikend čekala dve nedelje, a ne pet dana. Planiram da proslavim rođendan sa zakašnjenjem i da se onda opustim uz omiljenu seriju na Netfliksu.

Ako ti je radna nedelja prekratka, a vikend još kraći i ukoliko želiš da se više posvetiš sebi, imaj na umu da ti Uradi-zaradi može pomoći! Angažuj pouzdanu i pedantnu osobu za mesečno čišćenje stana i rastereti se.

Postavi komentar