Potrebno ti je peglanje?

Mučiš muku sa nepopeglanim vešom, košuljama za posao ili bebinim stvarima?

Ako je tvoj odgovor DA, onda si na pravom mestu. Uradi-zaradi je kreirao pakete usluga peglanja koje možeš da kupiš i da olakšaš sebi život.

#1 Jednokratno peglanje veša u trajanju od nekoliko sati

Nagomilao ti se veš za peglanje, a nikako nemaš vremena za to sada. Ovaj paket je onda za tebe, a evo šta on sadrži:

  • Peglanje 3 do 4 mašine veša (košulje, majice, pantalone, suknje, posteljina ili bilo šta što ti je potrebno)

Cena ovog paketa je 2,000 dinara

#2 Peglanje 20 košulja

Ukoliko su košulje deo tvog svakodnevnog poslovnog autfita, već si upoznata sa naporom koji svake nedelje ulažeš da ih pripremiš za predstojeći ponedeljak.

  • U okviru ovog paketa dobijaš peglanje 20 košulja svakog meseca, koje možeš rasporediti na 1 termin za peglanje svih košulja, 2 termina za peglanje 10 košulja ili drugačije kako ti odgovara

Cena paketa je 2,000 dinara mesečno

#3 Peglanje bebinih stvari

Ako si mlada mama, možeš olakšati sebi život i smanjiti svakodnevne obaveze a da ti bebine stvari budu redovono ispeglane i zaštićene od bakterija. Ovaj paket sadrži:

  • 4 x mesečno peganje bebinih stvari u trajanju od 2-3 h po dolasku (10 sati peglanja mesečno i možeš ih iskoristiti i drugačije, na primer 2 dolaska mesečno po 5 sati)

Cena ovog paketa je 4,000 dinara mesečno

Kako koristiš neki od paketa?

Da bi aktivirala neki od ova tri paketa, potrebno je da poručiš zadatak pod kategorijom Poslovi po kući: Čišćenje, peglanje i u teksu zadatka naznačiš naslov paketa koji ti je potreban. Zatim ćemo ti se javiti na email kako bismo dogovorili sve potrebne detalje i krenuli što pre u selekciju najboljih kandidata iz tvoje najbliže okoline.
I ne zaboravi, vreme ne treba da bude luksuz. 

Postavi komentar