Pomoć oko (ra)spremanja slave

Sezona je slava, a samim tim i druženja, okupljanja porodice i prijatelja. Ipak, koliko god bila lepa, slava zahteva organizaciju, vreme i predstvalja obavezu domaćina.

Zbog toga Uradi-zaradi napravio je posebnu ponudu za pomoć u kući tokom pripremanja i raspremanja slave za sve koji slave u toku novembra i decembra.

Dakle, ako je tvoja slava u narednom periodu, možeš poručiti neku od sledećih usluga preko nas:

Pomoć oko detaljnog sređivanja kuće pre ILI posle slave

Ova usluga obuhvata 6 do 8 sati detaljnog čišćenja i raspremanja tvoje kuće – pranje prozora, detaljno čišćenje prašine, kupatila, kuhinje, vrata, skidanje paučine i svega što ti je potrebno.

Cena ove usluge je 2,500 dinara.

Sređivanje kuće pre slave i raspremanje posle slave

Ova usluga obuhvata 2 dolaska u trajanju od po 6 do 8 sati u toku kojih se prvo detaljno čisti kuća i priprema za goste, a potom se i rasprema i čisti kada se slava završi.

Cena ove usluge je 4,000 dinara.

Slavski asistent

Unajmi slavskog asistenta koji će ti kompletno pomagati pre, u toku i posle slave. Osoba će ići u kupovinu potrebnih namirnica, pomagati ti u spremanju hrane, čišćenju kuće, služenju gostiju, pranju sudova i raspremanju nakon slave.

Cena ove usluge je 15,000 dinara.

Kako koristiš neku od opcija?

Da bi aktivirala neku od ove tri opcije, potrebno je da poručiš zadatak pod kategorijom Poslovi po kući: Čišćenje, peglanje i u teksu zadatka naznačiš naslov opcije koji ti je potreban sa propratnim detaljima koji su vezani konkretno za tebe. Zatim ćemo ti se javiti na email kako bismo dogovorili sve potrebne detalje i krenuli što pre u selekciju najboljih kandidata iz tvoje najbliže okoline.
I ne zaboravi, vreme ne treba da bude luksuz. 

Komentari

  • Danijela

    19/11/2018

    Zanima me da li imate opciju samo peglanja i kako se ona tarifira

    reply
  • Milica

    19/11/2018

    Zivim u selu Zablacu okolina Cacka da li moze da se vrsi usluga ciscenje kuce od 60 kvadrata i cena?Inace Osoba sam sa invaliditetom bolujem od multiplex skleroze.Veliki Pozdrav.

    reply

Postavi komentar