NOVO: Od sada, kuvamo i dostavljamo za vas!

Verovatno ste posećivali našu Facebook stranicu u poslednje vreme, a tamo niste mogli a da ne primetite anketu zanimljivog naslova „Moram a ne volim“. Kroz ovaj zabavni upitnik hteli smo da sa vama, našim postavljačima, ostvarimo još bolju komunikaciju i saznamo koji su to zadaci koje bi najradije prepustili nekom drugom.
Rezultat ankete nam je otkrio da našim postavljačima teško pada kuvanje, a da im nije najdraže ni kada trebaju negde da odnesu neki dokument, paket ili nešto slično. Zato smo odlučili da u kategorije poslova koje mogu da se nađu kod Uradi-zaradi, dodamo još dve: kuvanje i dostava (odnesi-donesi).

KUVANJE

Znamo koliko kuvanje može da vam oduzme vremena, a sada vam nudimo pomoć osoba sa iskustvom koje vole da pripremaju najrazličitija jela. Kao i kod ostalih zadataka, na vama je samo da kažete šta želite i odaberete nekoga ko će da kuva umesto vas. Pre toga, naravno, nemojte da zaboravite da pripremite sve potrebne namirnice.

ODNESI-DONESI

Od sada kod nas ćete moći da pronađete i osobu koja će dostaviti nešto što želite. To su dostavljači za „male stvari“, dokumente i možda neki poklon koji želite da bude uručen u vaše ime. Reč je o pouzdanim ljudima koji mogu da dostave šta god želite. U ovo „šta god želiš“ nisu uključujeni hrana, oštri predmeti, oružje, municija i nešto što bi bilo lako zapaljivo.

Nadamo se da će vam se dopasti inovacije u našoj ponudi i da ćete pronaći nešto za sebe. Na kraju krajeva, svako od nas ponekad voli da pojede nešto što je skuvao neko drugi. Ili da neko drugi, umesto nas, trkne po neku sitnicu.
Možda ima još neka vrsta zadataka koja bi baš vama bila od pomoći, a mi je nemamo u našim kategorijama? Takođe ukoliko imaš ideju kako bi mogli da unapredimo neku od kategorija, javite nam se.

Komentari

  • Manojlovic Dusanka

    14/09/2017

    Postovani, do sada sam tri puta u intervalima dostavljala svoju mejl adresu radi posla. Nisam dobila nikakav povratni odgovor od Vas.Zainteresovana sam za kuvanje i pravljenje slatkisa . Radila sam keteringe . To radim sa mnogo ljubavi i kazu odlicno. Ovo bi mi bio dopunski posao. Molim Vas da mi odgovorite sta bih trebala da uradim a nisam, da me prihvatite kao clana Vase poslovne porodice. Hvala i srecan rad !!!

    reply
  • Sladjana

    17/05/2020

    Molim vas koliko kosta sat kuvanja i eventualno ponekad nabavka sa pijace.Porodica petoclana.Hvala.

    reply
  • Duda bojić

    14/06/2020

    Koliko košta sat kuvanja sa mojim namirnica a za 3 člAnu porodicu!?
    Hvala

    reply

Postavi komentar