#2 Umetnost na bioskopskom platnu i u TV formatu

Nastavljamo sa predlozima i ove nedelje! Našom listom će dominirati filmovi i serije, pa verujemo da će se fanovi obradovati!

1. Bisokop pod zvezdama

(preporučila : Dragana Jovčić)

 

Karijera i porodica, (ne)moguća kombinacija? Kada želiš dete, a dobiješ stipendiju na drugom kraju sveta, kako da održiš tu vezu? Saznajte u Bisokopu pod zvezdama!

Preuzeto sa: https://www.antrfile.com/vesti/bioskop-pod-zvezdam-kc-grad/

2. It’s Always Sunny in Philadelphia

(preporučio: Ognjen Kanjevac)

 

Serija koja može biti opisana kao savršeni anti-sitkom. Zamislite ekipu glavnih likova poput onih iz Prijatelja, samo što u ovom slučaju, oni su nezrele, priglupe, narcisoidne sociopate. Upuštaju se u različite spletke, probleme i smicalice, koje su većinom njihove kreacije.

Preuzeto sa: https://variety.com/

3. Viktor Frankl – Zašto se niste ubili?

(preporučio : Lazar Bjelica)

 

Knjiga provokativnog naslova, a još provokativnijeg sadržaja. Napisana za devet dana, govori o teškoj sudbini autora i o prevazilaženju tih teškoća. Zašto život uvek ima smisla i taj smisao zadržava bez obzira na okolnosti? Vikend je pravi trenutak za čitanje ove knjige. Ne dozvolite da bez smisla krenete u još jednu radnu nedelju!

Preuzeto sa: http://knjigofilija.com/

4. Novi Bioskop Zvezda

(predložila: Jelena Joksimović)

 

Preporuka projekcija na otvorenom, pred samim beogradskim haosom, na Terazijama. Konceptualna zamisao bioskopa plus mladalački aktivizam pokreću misao i bude svest. Bioskop Zvezda je mesto na kom cirkulišu ideje, kreativnost, dijalog i zabava.

Preuzeto sa: https://www.blic.rs/

5. Beogradski karneval brodova 2018.

(preporučio: Stefan Milanko)

 

“Brod u luci je siguran, ali nije to ono zbog čega su brodovi napravljeni.” – Grejs Hoper

Preuzeto sa: https://www.kurir.rs/

6. Halt and Catch Fire 

(preporučio: Dušan Ćemović)

 

Serija govori o preduzetnicima iz ’80ih godina, u vreme kada su tek počeli da se pojavljuju PC računari, umrežavanje i igrice u mreži. Preporučio bih je zato što priča o preduzimljivim ljudima, realnim odnosima i problemima.
Preuzeto sa: https://www.netflix.com/

7. S.M.A.S.H. – Mosaic Session IPA

(preporučila: Tanja Rakita)

 

Iako je beer fest završen, sezona Smasha nije! Odlična IPA domaće pivare! Takođe, dizajn flašice je sjajan, taman za kolekcionare. Ukoliko odlučite da se zaputite u Zvezdu na film ili ostanete kući da ispratite neku od predloženih serija, za potpun ugođaj, dodajte i Smash.

Preuzeto sa: https://twitter.com/dogmabrewery/

8. A-Derma-Exomega-bogata-emolijentna-krema

(predložila: Katarina Kukurić)

 

A-Derma-Exomega-bogata emolijentna krema umiruje, ublažava iritacije, vlaži i smanjuje suvoću kože. Kod pada imuniteta neko kija, nekoga boli stomak, nekome opada kosa u većoj meri nego inače, dok ljudima sa atopičnom kožom se pojavljuju crvene fleke po telu, koje se povremeno perutaju i svrbe. Svakodnevna nega vrlo je bitna, pogotovo u veoma toplim i veoma hladnim danima, pa zato preporučujem A-Dermu svima vama koji se prepoznajete u ovom opisu.

Preuzeto sa : http://www.francecosmetic.ru/

Postavi komentar