4 razloga zbog kojih treba da posetiš naš novi sajt

Ovo dugo i vrelo leto biće upamćeno po mnogo stvari, a mi iz Uradi-zaradi pamtićemo ga posebno po jednom događaju. Jer, spremamo nešto što će biti prekretnica u našem poslovanju.

Do sada je naš servis radio preko mini-verzije sajta, a uskoro počinje da radi i naša unapređena verzija sajta. Ona će ti omogućiti da iz prve ruke osetiš sve nove benefite i poboljšan user expirience koji stiže sa novim sajtom.

Koje su prednosti koje donosi naša nova platforma?

1. Profil

Pomoću ličnog profila moći ćeš u svakom trenutku da vidiš koje zadatke si imao, kada su odrađeni, da li je bilo nekih komentara na zadatak. U svakom trenutku tvoje aktivnosti na sajtu biće ti na dohvat ruke.

2. Direktna komunikacija

Sada će obe strane, i postavljači i izvršioci, imati priliku da se putem chata direktno dogovaraju oko svih detalja zadatka. Brži dogovor znači i veću uštedu vremena.

3. Automatizovan proces

Od postavljanja zadatka, preko prijave i odabira kandidata pa do izvršavanja zadatka, sve će biti brže i efikasnije, jer će se odvijati automatski, bez posredovanja administratora platforme. Sam proces će teći lakše, a samim tim i korisnici će brže biti usluženi.

4. Transparetnost

Svi zadaci, prijave izvršioca, odabir kandidata, kao i ocenjivanje i komentari koji slede na kraju – sve ovo će biti apsolutno vidljivo. Dostupnost ovih informacija je nešto što će doprineti većem poverenju kod svih koji koriste Uradi-zaradi.

Šta ti možeš da uradiš?

Novi sajt kreće uskoro, a mi sa nestrpljenjem očekujemo taj trenutak. Do tada, kako ti izgleda naš dosadašnji plan i ideje za sajt? Radujemo se svakoj tvojoj  sugestiji, predlozima i komentarima.

Javi nam se i budi među prvima koji će testirati beta verziju platforme. Sjajna prilika da sa svojim idejama učestvuješ u kreiranju servisa koji će najpre tebi, a i drugima, koristiti.

Prijavi se za testiranje na mail contact@uradi-zaradi.rs sa naznakom ”Testiranje”, čime ćeš sebi olakšati korišćenje naše platforme i unaprediti svoj iskustvo.
Sa nestrpljenjem očekujemo tvoju prijavu!

Postavi komentar