#20 A kada padne sneg…

Ove godine zima je kasno počela, ali snažno. Činjenica da sneg neprestano pada u ljudima budi drugačije raspoloženje, neki su presrećni dok ga drugi proklinju. Ove nedelje tim Uradi-zaradi vam priča kako volimo da provodimo vreme kada kroz prozor vidimo samo snežni pokrivač.

Za čist dom gde želis da se ušuškaš i osećaš prijatno – naruči neki od Uradi-zaradi mesečnih paketa za održavanje kuće.

Ne izlazim iz kuće i kuvam

(Dragana Arnautović)

Sneg volim da gledam samo kroz prozor i tada vreme koristim za jednu od mojih omiljenih aktivnosti – kuvam! Moji su oduševljeni cele zime 🙂

Kuvano vino

(Jelena Joksimović)

Najlepši osećaj za mene je piti kuvano vino u nekom pabu sa društvom, dok napolju padaju krupne pahulje. Zvuči čudno ali zima mi je omiljeno godišnje doba.

Kuvana rakija uz dobru seriju

(Dragana Jovčić)

Zimsko veče je pravi momenat za kuvanu rakiju – ona mi daje dodatnu toplinu i spašava me zimogrožljivosti. 🙂 U ovom periodu postajem pravi manijak za serije, pa tako najčešće provodim slobodno vreme!

Društvene igre

(Tanja Rakita)

Kada je napolju minus i mrzi nas sa idemo bilo gde, često se okupimo i bacamo se na igranje asocijacija (ili drugih društvenih igara). Što smešnije i neobičnije reči ubacimo, objašnjavanje je zabavnije! Isprobajte 🙂

Sankanje i grudvanje

(Dušan Cemović)

Snegu se i dalje obradujem kao nekada. Uživam da odem sa društvom na sankanje i grudvanje. Vrati me u neke lepe bezbrižne dane, a i dobro se zabavimo!

Šetnja psa

(Mia Bevenja)

Kada padne sneg, ljudi obično izvedu svog psa ispred zgrade na pet minuta i vraćaju se u topli dom. Meni je to ipak omiljena aktivnost tokom dana. Volim da ga odvedem na Košutnjak i da se igramo dok nam ne postane hladno. On uživa u snegu, voli da hvata bele loptice koje nestanu kada padnu na zemlju. Zanimljivo mi je da ga gledam kako se svaki put zbuni. 🙂

Bioskop

(Bojana Jaglica)

Filmovi su mi velika strast, a pošto ne volim da sedim non-stop kod kuće po hladnom vremenu, bioskop postaje moje idealno zimsko mesto .

Kućna atmosfera

(Jana Obradović)

Prezirem sneg i svaki put jedva čekam da se potpuno otopi. Uvučem se u kuću i izlazim samo kada moram negde. Kućna druženja i knjige su ono me tih dana ispunjava.

Za čisti dom gde želis da se ušuškaš i provedeš ove hladne dane naruči neki od Uradi-zaradi mesečnih paketa za održavanje kuće.

Piši u komentaru koja je tvoja omiljena aktivnost kada padne sneg 🙂

Postavi komentar