18# Omiljeni novogodišnji filmovi

Mnogima omiljeni period u godini – počinje. On sa sobom nosi svoje čari i rituale koje volimo da ponavaljmo. Koliko god da je grad lepo okićen svi uživamo da ostanemo kod kuće, ušuškamo se i pustimo dobar film.

Ukoliko si zatrpan/a kućnim poslovima i nemaš vremena da se opustiš i na miru pogledaš film – pogledaj naše mesečne pakete! 🙂

Evo koji su naši omiljeni novogodišnji fimovi.

Nightmare before christmas

(Jelena Joksimovic)

Ovaj animirani film sam odavno prvi put pogledala, ali kako ga gledam iznova, sve mi je zanimljiviji. Sviđa mi se što je potpuno drugačijih od uobičajnih novogodišnjih crtanih gde Deda Mraz i irvasi imaju glavnu ulogu. Priča je o Noći Veštica koja pokušava da preuzme Božić u svom jezivom stilu. Već ti zvuči zanimljivo? 🙂

Ice Age 1

(Dragana Jovčić)

Volim crtane i uvek me razvesele. Veverica koja pokušava da sakrije svoj žir i nespretno pokreće ledeno doba na čitavoj planeti je zaista odličan početak. Sami likovi su tako zabavni i neobični. Verujem da je ovaj film svako pogledao, ali ako postoji ko nije, obavezno neka to učini!

Trading places

(Dragana Arnautović)

Eddie Murpfy i njegova fenomenalna, komična gluma čine novogodišnje praznike još prijatnijim 🙂 To su momenti u kojima smo svi srećni i ušuškani u svojim domovima pa nam je smeh uvek plus!

Jingle all the way

(Tanja Rakita)

Omiljeni glumac iz detinjstva mi je definitivno Arnold Schwarzenegger, a upravo on igra tatu koji će sve uraditi da ne izneveri sina i donese mu željeni božićni poklon. Ova uloga je drugačija od njegovih uobičajnih i guverner je funny all the way. Preporučijem ga svima!

Home Alone

(Mia Bevenja)

Sam u kući mi je jedan od omiljenih filmova, čak i sada, kad sam odrasla. Uvek se obradujem kada ga vidim na TV-u. Pomislim na Novu godinu i odmah se setim da će tad biti period gledanja Sam u kući! Koliko ga volim, u stanju sam da odgledam za jednu noć sve delove! Mislim da je pravi porodični film koji nikome nikad neće dosaditi.

Love actually

(Jana Obradović)

Volim da gledam ljubavne filmove, a ovaj mi je tako prazničan. 🙂 Topla čokolada i Love actually mi je simbol hladnih dana i Nove godine. Topla preporuka svim devojkama, sigurna sam da će vam se svideti.

Die Hard

(Dušan Cemović)

Godinama unazad, Umri muški se prikazuje na televiziji u ovom periodu, a ja ga svaki put pogledam. Znam svaku scenu ali mi je i dalje mi zanimljiv. Volim filmove ovog tipa, uvek me opuste i zabave.

The Lord of the Rings

(Bojana Jaglica)

Filim koji nikad ne dosadi i uvek mi drži pažnju. Inače volim tipične ženske filmove ali ovaj sam zavolela uz brata. Znam da je mnogima omiljen, sa razlogom 🙂

Ukoliko si zatrpan/a kućnim poslovima i nemaš vremena da se opustiš i na miru pogledaš film – pogledaj naše mesečne pakete! 🙂

Postavi komentar