🎇 Srećna Nova godina! 🎆

Dragi/draga,

Koristimo ovu priliku da ti se zahvalimo što si bio/la sa nama, da kao i uvek na transparetan način sumiramo i podelimo aktivnosti iz 2019. godine i najavimo planove za 2020. 🤩

 

⭐ Sta je UZ obeležilo 2019? 

1. Plaćanje isključivo preko računa

Odmah početkom godine uveli smo ovu bitnu promenu i omogućili našim korisnicima da uslugu plaćaju preko računa i to 48 sati od završene usluge. Ovo je omogućilo našim korisnicima da na opušteniji i brži način plate, u najvećem broju slučajeva preko m-bankinga, bez pripremanja tačnog iznosa na dan čišćenja. Samim tim, ne moraju da budu kod kuće kada Uradi-zaradi izvršilac završi čišćenje. Na ovaj način korisnici su lakše pratili svoje troškove.

 

2. Fokus na paketima

Standardica S – 2x mesečno po 4 sata bio je ubedljivo najprodavaniji paket u 2019!

 

3. Strožija selekcija saradnika

U 2019. smo osnovali obuku za izvršioce u saradnji sa profesionalnom agencijom za čiscenje iz Ciriha. Po Švajcarskim standardima kreirali smo concept čišćenja koji svaki izvšilac treba da isprati, kao i pravila ponašanja i komunikacije sa klijentom. Uveli smo pauze u radu, ograničili
broj radnih sati na maksimalno 7, kako bi naši izvršioci mogli da ispune očekivanja i ostanu na visini zadatka dugoročno.

 

4. Home manager – kampanja zapošljavanja samohranih majki

Verovatno se sećate naše kampanje tokom koje smo prikupljali sredstva za zapošljavanje i profesionalnu obuku 20 žena za poziciju Home managera. Home manager je neko ko jednom nedeljno uvek u isto vreme dolazi u domaćinstvo i radi sve što je te nedelje prioritet: čišćenje, peglanje, kupovina namirnica i potrošnog materijala, nošenje stvari na hemijsko čišćenje, plaćanje računa… Šest sati nedeljno usluga Home managera je 160EUR mesečno i najbolje od svega je što na Home managera možeš 100% računati da će biti tu za i obavljati usluge na najvišem nivou, jer je naša firma potpuno odgovorna za to.

5. Investicija i stratesko partnerstvo

Od septembra 2019. u Uradi-zaradi investirala je Infostud grupa koja kao strateški cilj ima podršku Uradi-zaradi kao jednog od domaćih portala koji pokriva tržište nekvalifikovanog rada, tj. poslova za koje nije potrebno obrazovanje. Sve je veća potreba ljudi u Srbiji da pored stalnog posla rade nešto i sa strane, kako bi dopunili budžet, pa zajedno sa Infostudom želimo da poboljšamo uslove i mogućnosti za to. Želimo da akcenat stavimo na part-time i fleksibilan rad u svim oblastima, koji bi najviše pomogao mladim majkama da balansiraju privatni i poslovni život.

6. Održavanje poslovnih prostora

Nakon dve godine rada sa našim sugrađanima, odlučili smo da ponudimo usluge i poslovnim prostorima i ubrzo smo uvideli da postoji velika potreba firmi za jednom kvalitetnijom i kontrolisanijom uslugom sa mogućnošću plaćanja preko računa firme.

⭐ Planovi za 2020. 

U 2020. godini ćemo se više nego ikada fokusirati na razvoj i unapređenje same platforme. Dosta dugo smo učili od vas, iz vašeg iskustva i iskustva naših saradnika. Sada je vreme da sve što smo naučili prenesemo na platformu www.uradi-zaradi.rs, da vam omogućimo nove funkcionalnosti kao što su:

 

– Rezervacija usluge na sajtu
– Izbor izvršioca i dogovor oko termina direktno na sajtu
– Plaćanje karticom
– Dugoročno praćenje saradnje, promene paketa i termina na samoj platformi
– Loyalty programi i programi preporučivanja

 

Ako imaš predloge za nas, piši nam, biće nam drago da čujemo i unapredimo platformu na obostrano zadovoljstvo.

 

 

SREĆNA NOVA GODINA! ŽELIMO VAM PUNO SREĆE, ZDRAVLJA, LJUBAVI I DELJENJA. ✨

 

A tvoje obaveze, nečija su prilika, pa te pozivamo da ih prepustiš i uživaš u višku svog slobodnog vremena koje možeš da posvetiš sebi i najdražima, pogotovu u toke ove praznične, novogodišnje čarolije. ☃️❄️🎄

Da poručiš generalno čiščenje posle Nove godine i nastaviš 2020. blistavo, čisto i sređeno, pozovi nas na 063-132-1233 ili popuni formu ispod: 




    Lokacija *

    Komentari

    • Gordana

      07/01/2020

      Da li su vam potrebni novi radnici ?

      reply

    Postavi komentar